nieuws

Koffieleuten slimme investering

Digitaal werken

Meer dan de helft van de Nederlanders zegt dat de beste ideeën op het werk tijdens het koffieleuten ontstaan. Naast gezelligheid en ontspanning blijkt dit oer-Hollandse fenomeen een belangrijk inspiratiemoment te zijn.

Meer dan de helft van de Nederlanders zegt dat de beste ideeën op het werk tijdens het koffieleuten ontstaan. Naast gezelligheid en ontspanning blijkt dit oer-Hollandse fenomeen een belangrijk inspiratiemoment te zijn. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van Koninklijke Peijnenburg naar het koffieleutgedrag onder 500 mensen van 16 jaar en ouder.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat de Nederlander niet zonder koffieleuten kan. Negen van de tien Nederlanders drinken regelmatig een kopje koffie, waarbij over van alles en nog wat wordt gekletst. En volgens de helft van de Nederlanders is het koffiemoment pas compleet met een koekje erbij. Eén op de drie vindt bovendien dat het koekje bij de koffie als een grondrecht in de arbeidsvoorwaarden van iedere werknemer moet worden opgenomen. Ja ja… happen bij Peijnenburg!

Reageer op dit artikel