nieuws

Lichaamsvocht gevaar voor mobieltjes

Digitaal werken

Spuug en zweet zijn de oorzaak van veel storingen bij mobiele telefoons.

Spuug en zweet zijn de oorzaak van veel storingen bij mobiele telefoons. Mensen die veel ‘met consumptie’ spreken of veel zweten lopen een behoorlijke kans op problemen met hun GSM.

SPRAAKWATERSCHADE

De opmerkelijke uitspraak komt van directeur Bob Mols van de winkelketen T for Telecom in een interview met De Telegraaf. Volgens hem komen er dagelijks mensen in zijn winkels met klachten die op dit telefoongebruik terug te voeren zijn. De mooie zomer van dit jaar zorgde voor een record aantal toestellen met zweetschade bij de reparatie-afdeling van het bedrijf. Dit najaar zijn het juist mensen die in de regen gewoon doorbellen. ‘Een mobiele telefoon blijft een gevoelig elektronisch apparaat en kan daar niet tegen’, aldus Mols.

Reageer op dit artikel