nieuws

ManagementSupport is vernieuwd

Digitaal werken

ManagementSupport.nl groeit en groeit. Tijd om eens een flink aantal pagina’s te veranderen!

ManagementSupport vond het tijd voor een verandering. Steeds meer vragen, tools en checklisten op de site, maar door die groei aan informatie niet meer goed te vinden. Daarom zijn een aantal pagina’s in een nieuw jasje gestoken.

ELKE RUBRIEK EEN EIGEN HOMEPAGE

De grootste verandering is de eerste pagina van een rubriek. Elk taakgebied heeft nu zijn eigen homepage gekregen. Als je bijvoorbeeld naar de rubriek Vergaderen surft, kom je op de Vergaderhomepage. Daarop vind je:

  • het laatste vergadernieuws
  • de ‘Vergadervraag van de week’
  • de populairste vergadertools
  • leuke vergaderopleidingen
  • een (vergader)aanbieding

Je komt weer terug op de homepage van het taakgebied, door te klikken op de button ‘Vergaderen’ in de paarse linkerbalk.

SNELLER BIJ JE TOOLS

Een tweede is de toolpagina van elke rubriek. Bij de tools is gekozen voor een kleiner lettertype, zodat er meer tools op de pagina passen. Dat is overzichtelijker en bovendien is het archief daardoor overbodig geworden.

VRAGEN & ANTWOORDEN GEORDEND

De derde wijziging zijn de vragen en antwoorden. Deze zijn per rubriek netjes geordend in subrubrieken. Wanneer je deze opvraagt krijg je eerst een overzicht van de vragen. Om het antwoord te weten klik je op de vraag. Kortom, je kunt vragen & antwoorden sneller vinden.

Reageer op dit artikel