nieuws

Mini-toetsenbord voor laptop

Digitaal werken

Werken op een laptop is reuze handig, maar niet ideaal als je gevoelig bent voor RSI-klachten. Het vaste toetsenbord is vaak de boosdoener. De Backshop komt nu met een extern mini-toetsenbord voor de laptop.

Werken op een laptop is reuze handig, maar niet ideaal als je gevoelig bent voor RSI-klachten. Het vaste toetsenbord is vaak de boosdoener. De Backshop komt nu met een extern mini-toetsenbord voor de laptop.

De grootte van de toetsen op het mini-toetsenbord is hetzelfde als bij een toetsenbord van een desktop. De opbouw en de toetsafstand zijn wel compacter. Er zitten geen numerieke toetsen op, die zijn geïntegreerd in de alfatoetsen. Het toetsenbord is smal (30x16x2 cm), weegt maar 375 gram en is plat, wat onnodige krommingen van pols en hand voorkomt.

Meer informatie kun je vinden bij Backshop.

Reageer op dit artikel