nieuws

Nieuwe software zoekt bestanden

Digitaal werken

AltaVista heeft nieuwe software ontwikkeld waarmee werknemers bestanden en e-mail kunnen doorzoeken.

AltaVista heeft nieuwe software ontwikkeld waarmee werknemers bestanden en e-mail kunnen doorzoeken.

AUTOMATISCH ZOEKEN

AltaVista’s nieuwe Desktop Search software moet werknemers helpen die het zat zijn om duizenden bestanden en e-mails door te ploeteren op zoek naar datgene wat zij nodig hebben. Het programma is een Windows-applicatie die op licentiebasis aan bedrijven wordt aangeboden.

De software doorspit meer dan 225 verschillende bestandtypen om de door de gebruiker gezochte informatie te vinden. Ook e-mail vormt geen probleem voor de software. Nieuwe klanten betalen een bedrag tussen de 25 en dertig dollar per gebruiker. Bestaande klanten van AltaVista kunnen echter rekenen op ‘flinke kortingen’, aldus het bedrijf.

Reageer op dit artikel