nieuws

Nieuwe versie WordPerfect in april

Digitaal werken

Corel brengt in april een nieuwe versie uit van WordPerfect. Deze 12e versie kan vooral beter omgaan met documenten die in Office zijn gemaakt. Ook de uitwisseling van adressen met een mobiele telefoon is verbeterd.

Corel brengt in april een nieuwe versie uit van WordPerfect. Deze 12e versie kan vooral beter omgaan met documenten die in Office zijn gemaakt. Ook de uitwisseling van adressen met een mobiele telefoon is verbeterd.

Verder zijn er meer sneltoetsfuncties opgenomen en is de installatie verbeterd. Voorheen moesten gebruikers, voordat ze WordPerfect installeerden, hun oude Office-software verwijderen. Het nieuwe Office 12-pakket kan er gewoon ‘overheen’ geïnstalleerd worden.

WordPerfect Office 12 gaat rond 300 euro per pakket kosten. Een upgrade-versie komt op circa 150 euro en een studentenversie rond 100 euro.

Reageer op dit artikel