nieuws

Officevraag? Navigatie Help helpt!

Digitaal werken

Op ManagementSupport.nl vind je een handige computerhulp. Navigatie Help geeft stap voor stap raad bij vragen over MS Office programma’s.

Navigatie Help geeft stap voor stap raad bij problemen bij het gebruik van MS Office programma’s (’97, 2000 en XP).

SLIMME HULP MET STEM

Een stem op je PC die je stap voor stap begeleidt bij problemen met Microsoft Word, Excel of Power Point? Dat is geen droom maar werkelijkheid dankzij de handige tool Gesproken Help die je in de rubriek ‘Computer’ vindt. Hoe het werkt? Je typt een trefwoord in, selecteert het specifieke probleem in het venster, klikt op ‘play’ en Navigatie Help vertelt je in een paar stappen wat je moet doen. Het helpscherm is klein, je kunt het dus gewoon naast Word open houden. Doordat de instructies worden gesproken, kun je gelijktijdig de noodzakelijke handelingen verrichten.

Navigatie Help is ontwikkeld door het softwarebedrijf Ayuto. Omdat ze het product willen blijven verbeteren, zijn al jouw kritische opmerkingen, adviezen en complimenten over Gesproken Help welkom. Stuur je reactie op via het feedbackformulier dat je bij de tool vindt.

Reageer op dit artikel