nieuws

Online softwaregids

Digitaal werken

De online Softwaregids geeft een overzicht van zakelijke softwareproducten: van agendasoftware tot vertaalprogramma’s.

In de online Softwaregids vind je een overzicht van zakelijke softwareproducten: van agendasoftware tot vertaalprogramma’s.

UITGEBREID AANBOD

In de Softwaregids vind je een uitgebreid overzicht van vrijwel alle in Nederland verkrijgbare softwareprogramma’s voor zakelijk- en persoonlijk gebruik. Ruim 1300 leveranciers bieden hun softwareproducten al aan via de online gids. De gids is onderverdeeld in ‘Software voor privé gebruik’ en ‘Software voor zakelijk gebruik’. In het zakelijke overzicht vind je alle pakketten bedoeld voor bedrijfsmatige toepassingen zoals bedrijfsadministratie, kantoorautomatisering, managementsoftware, internettools etc.

ZOEKMOGELIJKHEDEN

Je kunt op verschillende manieren zoeken: de softwaretitels staan op naam, maar ook op kenmerk gerubriceerd. Ook kan er gekozen worden uit drie ingangen ‘prive-gebruik’, ‘zakelijk gebruik’ en ‘branchespecifieke software’. Alle programma’s staan alfabetisch gerangschikt, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van de beschikbare producten. Ook kun je ‘snelzoeken’ naar een product, de zoekopdracht kun je verder verfijnen naar titel, rubriek, branche of leverancier. Zoek je bijvoorbeeld een time management tool dan klik je door op dit trefwoord en je krijgt vervolgens een uitgebreid overzicht van de aangeboden programma’s, met o.a. leveranciers, prijzen en toepassingen.

Reageer op dit artikel