nieuws

Online telefoonrekening

Digitaal werken

Vanaf vandaag kan een deel van de klanten van KPN Telecom de telefoonrekening via het internet bekijken.

Vanaf vandaag kan een deel van de klanten van KPN Telecom de telefoonrekening via de website van de KPN bekijken.

ONLINE OVERZICHT

Via de KPN website kunnen abonnees informatie krijgen over hun telefoongesprekken, het internetgebruik via de telefoonlijn en de kosten daarvan. De nieuwe gratis dienst van KPN is niet meteen voor iedereen beschikbaar, aan het eind van het jaar zullen alle abonnees gebruik kunnen maken van de dienst. Abonnees kunnen met een wachtwoord inloggen op een internetpagina waarop hun belgegevens staan. Klanten kunnen daar gedetailleerde overzichten opvragen zoals: de 15 gesprekken met de hoogste kosten, de 15 langste gesprekken, de 15 meest gebelde nummers en de gesprekskosten per gebeld land.

Op de KPN website kun je een demoversie van de nieuwe dienst downloaden.

Reageer op dit artikel