nieuws

Outlook 2007 kan sms versturen en voicemail afluisteren

Digitaal werken

Handig! Het e-mailprogramma Outlook 2007 kan sms-berichten verzenden en ontvangen. Je moet hiervoor wel een abonnement afsluiten bij een mobiele operator. Zo kun je vele werkzaamheden via één programma uitvoeren.

Handig! Het e-mailprogramma Outlook 2007 kan sms-berichten verzenden en ontvangen. Je moet hiervoor wel een abonnement afsluiten bij een mobiele operator. Zo kun je vele werkzaamheden via één programma uitvoeren.

Met welke providers Microsoft Nederland in zee gaat, is nog niet bekend. Als je Outlook 2007 gebruikt, kun je ook op je mobiele telefoon e-mailberichten bekijken en gemaakte afspraken verzetten. Dat schrijft Computable. Verder kun je middels het programma je voicemail afluisteren.

Alle soorten mobieltjes


Outlook 2007 verzendt sms’jes naar alle soorten mobiele telefoons. Wanneer je een bericht beantwoordt met je mobiele telefoon wordt het tekstbericht gestuurd naar jouw Outlook-inbox.


Kosten

Lange tekstberichten worden automatisch opgedeeld in kleinere, sms-berichten voordat ze verstuurd worden. Microsoft heeft nog niet bekend gemaakt wat de kosten zijn voor het versturen van een sms via de nieuwe versie van Outlook.

Reageer op dit artikel