nieuws

PC belangrijker dan manager

Digitaal werken

Om goed te kunnen functioneren is de computer voor werknemers de belangrijkste tool op het werk. De PC komt zelfs voor de manager.

Om goed te kunnen functioneren is de computer voor werknemers belangrijker dan de manager. Een kwart vindt de PC de belangrijkste tool op het werk. Dat blijkt uit een onderzoek onder Engels personeel.

NIET ZONDER TECHNIEK

Een kwart van de werknemers kan zijn werk niet doen zonder PC. De manager komt op de tweede plaats met 19 procent. Zonder ICT weet een vijfde van de werknemers helemaal niet wat ze moet doen. Zonder computer zou ongeveer 40 procent van de werknemers minder hard werken dan ze nu doen. De computer is goed voor de productiviteit, maar heeft ook een keerzijde. Er gaat relatief veel tijd zitten in het onderhouden van contacten met collega’s en relaties via e-mail.

WAT ZIJN JOUW ONMISBARE TOOLS?

Is de PC ook voor jou het belangrijkste werktuig op kantoor? Welke andere items mogen op jouw werkplek niet ontbreken? En hoe zit het met je manager? Hoe onmisbaar is hij/zij voor het uitvoeren van jouw taken? Laat het ons weten en stuur je reactie naar ManagementSupport@kluwer.nl

Reageer op dit artikel