nieuws

Persoonlijk bericht met Facemail

Digitaal werken

Met Facemail worden je e-mailberichten gepresenteerd door een virtueel persoon, die je boodschap met menselijke expressie overbrengt.

Met LifeFXtm Facemail kun je e-mails laten presenteren door een driedimensionaal, virtueel persoon, die je bericht gesproken meedeelt met bijpassende gezichtsuitdrukkingen.

NET ECHT

Facemail wordt mogelijk gemaakt door Stand In-technologie, een technologie die wordt ontwikkeld door Kodak en het Amerikaanse bedrijf LifeFX. Bij deze technologie worden virtuele personages vormgegeven op basis van bio-medische onderzoeksgegevens; het resultaat is hierdoor zeer realistisch.

LifeFXtm Facemail, waarbij je e-mails door een virtueel persoon kunt laten presenteren, kun je gratis downloaden op de Life FX website; binnenkort zullen ook versies voor Instant Messaging en chatrooms beschikbaar zijn.

Voor het presenteren van de elektronische berichten kun je uit zes verschillende, virtuele personages kiezen. Zij spreken de boodschap in jouw e-mailbericht uit, en vertonen daarbij natuurgetrouwe gezichtuitdrukkingen en menselijke emoties. Over een tijd zal het ook mogelijk zijn Facemailberichten te voorzien van jouw afbeelding, en door je eigen stem uit te laten spreken.

Reageer op dit artikel