nieuws

Postzegel per provincie

Digitaal werken

PTT Post brengt speciale Provinciepostzegels uit, alle twaalf provincies zijn daarop vertegenwoordigd.

PTT Post brengt speciale Provinciepostzegels uit, alle twaalf provincies zijn daarop vertegenwoordigd.

PROVINCIEPOSTZEGELS

Regionale diversiteit, cultuur en identiteit in Nederland staan centraal op de zegels. Voor iedere provincie is een speciaal vel met twaalf postzegels te verkrijgen. De provinciezegels zijn niet allemaal vanaf dit moment te verkrijgen, elke twee weken komt een nieuw velletje zegels uit. Het laatst is Flevoland aan de beurt, die zegels kun je op 13 augustus kopen. De reeks wordt afgesloten met een velletje van de twaalf verschillende provinciepostzegels. Dat vel verschijnt op 30 augustus 2002. De frankeerwaarde van de postzegels is € 0,39. In de velletjes zijn twaalf postzegels opgenomen.
De postzegels zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar op het postkantoor. Je kunt de Provinciezegels ook bestellen via internet bij: Collectclub.

Reageer op dit artikel