nieuws

Postzegels worden duurder

Digitaal werken

Deze zomer verhoogt PTT Post de prijzen voor postzegels van 80 cent. De nieuwe zegel vermeldt meteen de prijs in euro’s.


Deze zomer verhoogt PTT Post de prijzen voor postzegels van 80 cent. De nieuwe zegel vermeldt meteen de prijs in euro’s.

VERHOOGDE TARIEVEN

Per 1 juli verhoogt PTT Post de tarieven van postzegels van 80 cent met vijf cent. Op de nieuwe postzegels wordt zowel de waarde van 85 cent als 39 eurocent vermeld, de prijs die je vanaf 1 januari 2002 betaalt. Vanaf 1 januari 2002 wordt op nieuwe postzegels alleen de eurowaarde vermeld. Postzegels met een Nederlandse gulden- of gulden/euro waarde-aanduiding blijven na de introductie van de euro wel voor onbepaalde termijn geldig voor frankering van postzendingen. Ook zal de PTT de tarieven voor post naar het buitenland en een aantal andere bijzondere diensten, zoals aangetekende post, verhogen.

Reageer op dit artikel