nieuws

Prijzen vergelijken met HardwareGids

Digitaal werken

Computers, printers, op elk kantoor zijn ze nodig. Producten zoeken én prijzen vergelijken kun je nu online met de HardwareGids.

In de Hardwaregids kun je online computers, printers en dergelijke zoeken én de prijzen van de verschillende leveranciers vergelijken.

UITGEBREIDE BRON

De HardwareGids geeft toegang tot een uitgebreide en dagelijks geüpdate database met product- en prijs-informatie. De gids is een onafhankelijke bron voor meer dan 20.000 hardware producten: computers, computeronderdelen, monitoren, printers, randapparatuur, en benodigdheden als CD’s en cartridges.
HANDIG OVERZICHT

Zoek je een specifiek product of wil je weten wat voor printers er te koop zijn? Je kunt selecteren op prijs, product, merk of verkooppunt, maar ook een verfijnde zoekopdracht uit laten voeren. De gegevens worden naar prijs gerangschikt, in het overzicht kun je doorklikken voor informatie over product en leveranciers. Ook worden recente aanbiedingen vermeld op de site. Bij gebruik van de tool blijkt dat de prijsverschillen erg groot kunnen zijn.

Reageer op dit artikel