nieuws

PTT Post beste bezorger

Digitaal werken

PTT Post heeft vorig jaar de kwaliteit van de postbezorging in Nederland verbeterd. Brieven werden in 95,6% van de gevallen de volgende dag bezorgd.

PTT Post heeft vorig jaar de kwaliteit van de postbezorging in Nederland verbeterd.

DIENSTVERLENING

Aangeboden brieven werden in 95,6 procent van alle gevallen de volgende dag bezorgd. In 2000 bedroeg dit percentage nog 95 procent. PTT Post bezorgde in 2001 5,8 miljard geadresseerde stukken in Nederland. Ook zijn de bezorging van brieven in de decemberperiode, en zwaardere en handgeschreven postzendingen in de meting opgenomen. De prijs/kwaliteitsverhouding van de dienstverlening in Nederland is daarmee het beste van alle EU-landen. PTT Post laat postbedrijven in landen als Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk achter zich.

Reageer op dit artikel