nieuws

PTT Post opent zakelijke website

Digitaal werken

PTT Post heeft een website geopend voor haar zakelijke klanten. Op de site kun je allerlei postzaken regelen.

PTT Post heeft een website geopend voor haar zakelijke klanten: pttpostbusiness.nl.

PRAKTISCHE ZAKEN REGELEN

Zakelijke klanten van de PTT kunnen op de nieuwe site informatie en handige tools vinden om postzaken te regelen. De opbouw van de site volgt het proces van postbehandeling: adresseren, voorbereiden, verzenden en ontvangen. Achter de vier stappen vind je praktische informatie en diverse applicaties. Zo kun je er bijvoorbeeld:

  • postcodes vinden.
  • het juiste tarief voor jouw postverzending laten uitrekenen.
  • het dichtstbijzijnde postkantoor of brievenbus opzoeken.
  • postzegels bestellen.
  • een online aanvraag versturen om zakelijke post bij jou op kantoor te laten bezorgen.
  • via de site formulieren aanmaken en printen voor aangetekende postzendingen.

De site bundelt een aantal bestaande websites, onder andere populaire PTT sites zoals
Track & Trace (online je postzending te volgen) en Mailorder (verkooppunt voor postproducten), deze sites zullen naast de nieuwe site gewoon blijven bestaan. Op de nieuwe site vind je via de ‘links’ verwijzingen naar deze en andere post-sites van de PTT.

PTT Postbusiness richt zich op klanten in het midden- en kleinbedrijf, met grotere klanten maakt PTT Post afzonderlijke afspraken. Grote klanten kunnen een koppeling leggen tussen eigen IT systemen en die van de PTT, en gebruik maken van extra diensten.

Reageer op dit artikel