nieuws

Rechtstreeks naar ManagementSupport.nl

Digitaal werken

Vanaf nu hoef je niet meer in te loggen elke keer als je ManagementSupport.nl bezoekt. Dat betekent sneller surfen naar alle informatie op de site!

Vanaf nu hoef je niet meer in te loggen elke keer als je ManagementSupport.nl bezoekt. Dat betekent sneller surfen naar alle informatie op de site!

ONLINE AGENDA

Tips en tools, checklisten en links, ze zijn nu allemaal direct bereikbaar zonder eerst in te loggen op ManagementSupport.nl. Bij sommige tools blijft inloggen nodig, zoals bij de online agenda waarin jouw persoonlijke afspraken staan. Wil je de agenda gebruiken, dan log je in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en toegangscode. Ben je een nieuwe bezoeker, dan kun je je direct aanmelden voor de online agenda. Via het pop-up scherm kom je teredcht bij het aanmeldformulier, daar vul je je gegevens in. Daarna kun je de agenda meteen gebruiken.

ONLINE SHOPS

Inloggen is ook nodig als je producten wilt bestellen in Zakendoen. Maar je kunt wel eerst uitgebreid rondkijken in de verschillende shops voor je besluit online te winkelen. Het inloggen is hier uit veiligheidsoverwegingen nodig.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Ook jouw persoonlijke registratie blijft beveiligd achter jouw inlogcode. Zo kan niemand er bij behalve jij. Wil je zelf je persoonlijke gegevens zoals je e-mailadres wijzigen, dan log je eerst in met je unieke gebruikersnaam en toegangscode. Ben je je inloggegevens vergeten, dan kun je altijd een mailtje naar ManagementSupport@kluwer.nl sturen.

Reageer op dit artikel