nieuws

Slim mobieltje

Digitaal werken

Samsung heeft als eerste een smartphone op de markt gebracht dat beschikt over beschikt over een kleurenscherm, camera en MMS-mogelijkheden.

Samsung heeft als eerste een slimme mobiele telefoon op de markt gebracht. De smartphone beschikt over een kleurenscherm, camera en MMS-mogelijkheden.

TELEFOON, PDA EN CAMERA MET FLITS

De Samsung SGH-i500 is een telefoon, PDA en fotocamera, inclusief flitser in één. Het scherm heeft een resolutie van 320×320 pixels en kan 65.000 kleuren laten zien. De telefoon is voorzien van een Intel Xscale processor. Met de digitale camera is het mogelijk om foto’s van 330.000 pixels te maken, een preview van de gemaakte te foto is te zien op een tweede, kleiner, kleurenschermpje.

Als een van de weinige smartphones met ingebouwde camera kent de SGH-i500 ook een ingebouwde flitser. Verder heeft het toestel een SD card slot, usb-aansluiting en een WAP 2.0 browser. De SGH-i500 gaat 200 minuten standby mee, en heeft een spreektijd van eveneens 200 minuten voordat de accu leeg is.

Reageer op dit artikel