nieuws

SMS-en vanaf ManagementSupport.nl

Digitaal werken

Heb je een boodschap voor meerdere collega’s? Je kunt iedereen in één keer bereiken met een GroupSMS vanaf ManagementSupport.nl.

Je kent het wel: een vergadering is op het laatste moment afgelast maar je managers zijn al onderweg. Aan jou de taak om hen zo snel mogelijk te informeren. Lastig? Tijdrovend? Niet als je een GroupSMS via ManagementSupport verstuurt.

SNELLE BOODSCHAP

Met GroupSMS kun je met één sms-bericht een groep mensen tegelijk bereiken. Iedereen afzonderlijk opbellen hoeft niet meer, je stuurt je boodschap in één keer naar de mobiele telefoons van de collega’s die je wilt informeren. GroupSMS werkt een beetje als e-mail. Van tevoren kun je ‘groepen’ aanmaken in je SMS-adressenboek maar ook eenmalig telefoonnummers invoeren, zodat je snel alle telefoonnummers bij de hand hebt. Wil je een bericht versturen dan typ je je boodschap in, je selecteert de telefoonnummers en met een muisklik stuur je het bericht op. Supersnel en makkelijk.

ManagementSupport biedt GroupSMS in samenwerking met Three Buttons aan. Je vindt de tool in de rubriek Post en Telefoon.

Reageer op dit artikel