nieuws

SMS favoriet

Digitaal werken

SMS blijft de komende vijf jaar de meest populaire vorm om elektronische berichtjes te versturen.

SMS blijft de komende vijf jaar de meest populaire vorm om elektronische berichtjes te versturen. Dat blijkt uit marktonderzoek van bureau Forrester.

MAKKELIJK SMS-EN

SMS is zo populair vanwege het gebruiksgemak, de relatief lage prijs en de snelheid. Volgens Forrester zal dankzij nieuwe technologieën de prijs voor het verzenden van SMS, e-mail en instant messaging (IM), in vijf jaar tijd zo’n 16 procent dalen. Forrester heeft berekent dat in 2007 in Europa maandelijks ruim zeventien miljard berichten mobiel zullen worden verzonden.

SMS-EN OP MANAGEMENTSUPPORT.NL

SMS-berichten versturen kan ook vanaf ManagementSupport. In de rubriek Post & Telefoon vind je de service van GroupSMS. Daarmee kun je een SMS-bericht naar meerdere personen versturen. Je kunt een adresboekje met telefoonnummers van groepen en individuen bijhouden. Als je een bericht wilt versturen, hoef je maar een keer de tekst in te vullen. Je selecteert alle personen die het bericht moeten ontvangen, en met een klik is je boodschap op weg. Handig en razendsnel!

Reageer op dit artikel