nieuws

Steeds meer bedrijven op Internet

Digitaal werken

Internet verovert het Nederlandse bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven maken gebruik van Internet; niet alleen maar om te surfen, maar ook als strategisch medium in de bedrijfscommunicatie en verkoop.

85% van het bedrijfsleven is geautomatiseerd. Meer dan de helft van de werknemers van deze bedrijven maakt gebruik van een PC. Het Internet heeft zijn plek veroverd in het Nederlandse bedrijfsleven, tweederde van de bedrijven hebben een internetaansluiting. Ruim een kwart van de medewerkers van bedrijven met een internetaansluiting kunnen vanaf hun eigen werkplek surfen.

INFORMEREN EN VERKOPEN VIA INTERNET

Internet wordt niet alleen gebruikt om te surfen of te e-mailen. Het medium wordt ook ingezet als communicatiemiddel naar de klant en andere bedrijven toe. Een website wordt als handig middel gezien om klanten te informeren over het bedrijf en de producten of diensten. Ruim 33 procent van de bedrijven in Nederland exploiteert een eigen website.

Reageer op dit artikel