nieuws

Storing bij verzenden e-mailnieuwsbrief

Digitaal werken

Door een technische storing is de nieuwsbrief dinsdagochtend verkeerd verstuurd. Hier kun je de inhoud van de nieuwsbrief nalezen.

Door een technische storing is de nieuwsbrief dinsdagochtend in een verkeerd formaat verstuurd. Hier kun je de inhoud van de nieuwsbrief nog eens nalezen.

VOORTAAN DIRECTE LINK NAAR TOOLS

In de ManagementSupport e-mailnieuwsbrief kun je elke twee weken lezen welke tips en tools je op de grootste secretaressesite ManagementSupport.nl kunt vinden. Doorlinken vanuit de nieuwsbrief naar de nieuwtjes, tips en tools op de site gaat nu een stuk makkelijker. Voortaan kom je direct bij de beschreven informatie uit. Dat betekent minder zoeken en klikken, sneller bij de tips en tools en nooit meer verdwalen op ManagementSupport.nl.

WAPEN JE TEGEN RSI

Op het werk loop je de kans RSI te ontwikkelen. Gelukkig kun je zelf veel doen om klachten te voorkomen. Zo is het belangrijk om je werkzaamheden en lichaamshouding regelmatig af te wisselen. Probeer niet te lang bezig te zijn met één taak. Verander van lichaamshouding door bijvoorbeeld staand te telefoneren of wandelend te overleggen met een collega. Meer anti-RSI tips vind je op ManagementSupport.nl > Kantoorzaken > Tools > Arbo.

************************************************************ Advertorial
Je moet ook aan alles denken…
Als secretaresse ben je er maar druk mee. Je regelt, belt en plant. Jouw baas mag niks vergeten. Eigenlijk hoeft jouw baas maar één datum zelf te onthouden: 18 april, secretaressedag!

Om nou te voorkomen dat je baas die dag toch vergeet, heeft Rituals een handig hulpmiddeltje bedacht: een anonieme e-mail met een herinnering. Je stuurt hem zelf, maar niemand ziet dat ‘ie van jou afkomt. Bovendien staat er meteen een leuke cadeautip in. Handig toch?

Je leest er meer over op http://www.Rituals.com/secretaresse.
************************************************************

ZOEKHULPJE OP INTERNET

Zoekend naar informatie denk je meteen aan internet. Maar iets vinden op het web is niet zo eenvoudig. De website Zoekprof laat zien hoe je efficiënt informatie kunt zoeken (en vinden) op internet. De site geeft uitleg over het gebruik van zoekmachines en veel tips. Surf voor deze internetlink naar ManagementSupport.nl > Computer > Links > Internet.

REKENEN IN EEN (WORD)TABEL

Als je werkt aan een begroting, een responsoverzicht of een ander document waarin je berekeningen moet maken, kun je Word de berekeningen laten uitvoeren. Je bepaalt de formules van de berekening en bij het invoeren van de gegevens worden de berekingen automatisch uitgevoerd. Op ManagementSupport.nl lees je hoe je dat kunt doen. Surf naar ManagementSupport.nl > Computer > Tools > Werken met Word.

MANAGEMENTSUPPORT SALARISWIJZER

Wil je weten of je krijgt wat je verdient? Met de ManagementSupport Salariswijzer ben jij daar in een wip achter. Al meer dan 26.000 managementondersteuners gingen je voor. Voor een salarischeck surf je naar ManagementSupport.nl > Persoonlijke Groei > Tools > Beloning.

HET IS BIJNA ZOVER…

ManagementSupport 2002: Het vakevenement voor secretaressen! Klik linksboven op de banner ManagementSupport 2002 voor meer informatie.

Reageer op dit artikel