nieuws

Telegram populair bij bedrijven

Digitaal werken

Fax, e-mail, SMS… ondanks alle moderne communicatiemiddelen wordt het ‘ouderwetse’ telegram steeds vaker verstuurd.

Fax, e-mail, SMS… ondanks alle moderne communicatiemiddelen wordt het ‘ouderwetse’ telegram steeds vaker verstuurd. Dat zegt het Groningse bedrijf Unitel dat dit jaar 60.000 telegrams zal versturen.

PERSOONLIJK BERICHT

Vooral bedrijven maken gebruik van de berichtendienst. Bijvoorbeeld om klanten of medewerkers te feliciteren met een benoeming of jubileum. Ook voor condoleances, ontslagkwesties en aanmaningen is het telegram een veelgebruikt middel. Het telegram is zo populair omdat het veel persoonlijker is dan een e-mail of fax. Zo wordt de boodschap persoonlijk bezorgd. Ook kan een telegram worden voorzien van een passende illustratie.

Reageer op dit artikel