nieuws

Top 50 best bezochte sites

Digitaal werken

De Startpagina is de best bezochte website van Nederland. Zoekmachine Ilse.nl komt op de tweede plaats.

De Startpagina is, net als vorig jaar, de best bezochte internetsite van Nederland. Dit maakte het online onderzoeksbureau Multiscope bekend in de top 50 best bezochte sites van 2001. Internetpagina en zoekmachine Ilse.nl komt op de tweede plaats.

TOP 50

Verder blijkt uit het onderzoek dat steeds meer mensen het digitale telefoonboek gebruiken. De Telefoongids staat op de vijfde plaats. In de tiop 50 komen veel nieuwssites en online zoekmachines voor. Klik hier voor de top 50.

Om de volgorde van de top 50 sites van 2001 te bepalen gebruikt Multiscope twee criteria. Op de eerste plaats is gekeken hoe vaak een site is bezocht in de maanden januari tot en met november. Daarna is gesorteerd op het aantal unieke bezoekers per maand.

Reageer op dit artikel