nieuws

Uitschuifbare muis

Digitaal werken

De in grootte verstelbare Whale Muis moet bescherming bieden tegen RSI-klachten. De ergonomische muis past op elke hand en elke computer.

De in grootte verstelbare Whale Muis moet bescherming bieden tegen RSI-klachten. De ergonomische muis past op elke hand en elke computer.

MINDER KRAMP

De Backshop heeft een nieuwe muis ontwikkeld die je beter moet beschermen tegen RSI. De ‘Whale Muis’ kan in grootte worden aangepast en zo beter worden afgestemd op je hand. Een normale muis houdt je vast tussen je pink en duim wat spanningen veroorzaakt in je spieren, in erge gevallen kan dit leiden tot RSI-klachten. Met de Whale muis ontspan je de spieren in je hand waardoor je minder last hebt van kramp in je hand en vingers. De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en je kunt hem aansluiten op praktisch alle PC’s.

Reageer op dit artikel