nieuws

Verkoop i-mode valt tegen

Digitaal werken

In het eerste kwartaal verkocht KPN ‘slechts’ 285.000 mobieltjes met i-mode in Nederland, Duitsland en België.

KPN blijft bij zijn verwachting dat er eind dit jaar 1 miljoen i-modetelefoons zijn verkocht. Men verwacht dat de nieuwe klanten vooral af zullen komen op mms, de techniek om foto’s en andere afbeeldingen met een mobiele telefoon te versturen. In juli begint KPN met deze dienst voor i-mode.

INTERNET

Op het gebied van internet richt KPN zijn pijlen op breedband-internet: adsl. In het eerste kwartaal heeft het bedrijf 100.000 nieuwe adsl-klanten gekregen. De doelstelling is om dit jaar 300.000 nieuwe gebruikers te registreren. In totaal heeft KPN 418.000 adsl-gebruikers, 139 procent meer dan aan het einde van het eerste kwartaal vorig jaar.

Reageer op dit artikel