nieuws

Verras iemand met een e-card!

Digitaal werken

Snel nog iemand feliciteren via elektronische post? Vanaf ManagementSupport kun je de leukste e-cards versturen.

Snel nog iemand feliciteren via elektronische post? Vanaf ManagementSupport kun je de leukste e-cards versturen.

VERRASSING!

Bij de E-cardmodule van Hallmark kun je kiezen uit achttien onderwerpen zoals geboorte, verjaardag, gestopt met werken, succes en bedankt. De kaarten zijn er in verschillende stijlen, je vindt dus altijd wel een toepasselijk kaartje om iemand blij mee te maken. Ook zijn er een aantal bewegende kaarten, zoals de kaart die je vanochtend voor secretaressedag ontving. De kaart kun je van een persoonlijke boodschap voorzien. Op de achterkant kun je een persoonlijke tekst invullen en jouw naam en e-mail adres. De ontvanger van je kaart krijgt in zijn mailbox een berichtje en een link waarmee hij de e-card vanaf ManagementSupport.nl kan ophalen.

Probeer het snel zelf uit! De E-cardmodule van Hallmark vind je in de rubriek Kantoorzaken > Tools > Personeelszaken > E-cards. Het versturen (en ontvangen) van de e-cards is kosteloos.

Reageer op dit artikel