nieuws

Verschenen: Office Management Agenda 2005

Digitaal werken

De Office Management Agenda 2005 is uit! Je kunt er twee agenda’s in bijhouden en hij staat vol handige informatie en tools.

De Office Management Agenda 2005 is uit. Je kunt er twee agenda’s in bijhouden en hij staat vol handige informatie en tools.

Twee agenda’s bijhouden kan nu nog gemakkelijker. Er is in deze nieuwe agenda nog meer schrijfruimte en hij is weer overzichtelijker ingedeeld. Op elke pagina staat een maandplanner. Verder vind je in de agenda informatie over schoolvakanties, binnen- en buitenlandse feestdagen, webadressen, titulatuur, spellingsregels, afkortingen en nog veel meer. Voor je planning zijn er maandplanners voor 2005 en 2006, een vakantieplanner voor 2005 en jaarkalenders van 2004 en 2006.

Je kunt de agenda bestellen in de online shop van ManagementSupport. Als je dat voor 10 oktober doet krijg je 5 euro korting.

 

Reageer op dit artikel