nieuws

Virtuele secretaresse

Digitaal werken

Voice Data Bridge heeft een dienst opgezet waarmee zakelijke mobiele bellers telefoonnummers kunnen opvragen en automatisch daarmee doorverbonden kunnen worden. Voor 90 eurocent kun je tien minuten kosteloos bellen.

Voice Data Bridge heeft een dienst opgezet waarmee zakelijke mobiele bellers telefoonnummers kunnen opvragen en automatisch daarmee doorverbonden kunnen worden. Voor 90 eurocent kun je tien minuten kosteloos bellen. 

Bellers moeten naam en woonplaats van de organisatie of persoon inspreken. Als het de centrale niet lukt om door te verbinden, krijgt de klant een medewerker van het callcentre aan de lijn. Ook per sms kan de beller het opgevraagde nummer ontvangen.
In de toekomst kunnen gebruikers eventueel hun Outlook e-mailadressenbestand uploaden, waarna het systeem de namen herkent en doorverbindt.
Behalve deze service bestaan er nog andere diensten zoals stemmenpost, elektronische post en fax. Vooral kleine bedrijven maken hier gebruik van, omdat het een goedkope manier is om een ‘secretaresse’ in te huren. Bovendien ontlast het de telefoniste enorm.

 

Reageer op dit artikel