nieuws

Virtuele secretaresse regelt lopende zaken

Digitaal werken

Het bedrijf Your Personal Call Assistant bedacht een virtuele personal assistent voor zakenmensen die veel onderweg zijn: Eileen.

Het bedrijf Your Personal Call Assistant bedacht een virtuele personal assistent voor zakenmensen die veel onderweg zijn: Eileen.

ASSISTENT OP AFSTAND

Bij afwezigheid houdt Eileen de agenda, e-mail, telefoontjes en eventueel ook de beurskoersen en het filenieuws bij. Helemaal virtueel is Eileen niet, achter haar zitten de medewerkers van Your Personal Call Assistant. De klant kan 24 uur per dag een beroep doen op virtuele ondersteuning. Via het beeldscherm beschikt Eileen over een persoonlijk profiel van de klant, zo kan ze direct zien welke zaken er allemaal lopen of afgehandeld moeten worden.

Info:
YPCA B.V.
Tel.: (070) 4460399
E-mail: info@ypca.nl

Reageer op dit artikel