nieuws

Vroege vogels minder kans op promotie

Digitaal werken

Werknemers die extra vroeg beginnen met werken, krijgen minder waardering dan werknemers die tot ’s avonds laat doorwerken. Vroege vogels verkleinen daarmee de kans op een promotie of salarisverhoging.

Werknemers die extra vroeg beginnen met werken, krijgen minder waardering dan werknemers die tot ’s avonds laat doorwerken. Vroege vogels verkleinen daarmee de kans op een promotie of salarisverhoging.

Trucjes

Dat schrijft Het Financieele Dagblad op basis van onderzoek van de recruitmentfirma MRINetwork. Volgens het wervings- en selectiebureau gebruiken slimme werknemers trucjes om hun baas te laten weten dat ze lang doorwerken. Ze sturen bijvoorbeeld laat op de avond nog een e-mailtje naar hun leidinggevende.

Reageer op dit artikel