nieuws

Wegwijs in software

Digitaal werken

Wie een softwarepakket zoekt voor een bepaalde bedrijfstoepassing kan snel informatie vinden op de site van Softwarepakketten.nl. Je krijgt uitgebreide informatie en je kunt een pakket vaak ook als proef downloaden of aanvragen.

Wie een softwarepakket zoekt voor een bepaalde bedrijfstoepassing kan snel informatie vinden op de site van Softwarepakketten.nl. Je krijgt uitgebreide informatie en je kunt een pakket vaak ook als proef downloaden of aanvragen.

De site bevat een database met 3500 softwarepakketten. Via een menu kun je aangeven op welk gebied je software zoekt. Je krjigt dan een overzicht van producenten die de mogelijkheid geven het pakket uit te proberen. Bij elk pakket kun je eerst via links meer informatie over het pakket vinden.

Verder bevat de site een grote hoeveelheid informatie die afkomstig is uit testresultaten of gebruikerservaringen. In de rubriek Software op de testbank staan rapporten met beoordelingen. Tot slot is er een gebruikersgroep waar je rechtstreeks met andere gebruikers kunt communiceren over de software.

Kijk op www.softwarepakketten.nl.

 

Reageer op dit artikel