nieuws

AVG-quiz, test jouw kennis van de AVG

Digitaal werken

Wat weet jij over de AVG? Test in deze quiz jouw kennis van de AVG-wet. Heb je alle vragen goed, dan ben je zelf klaar voor de AVG. Nu de rest van jouw bedrijf nog! Deel de quiz en kijk wat je collega’s weten.

AVG-quiz, test jouw kennis van de AVG

Goed voorbereid van start met de quiz? Lees dan eerst de artikelen die op Management Support verschenen zijn over de AVG. Hierin vind je namelijk alle antwoorden op de vragen die we stellen. We beginnen de quiz redelijk simpel, maar gaandeweg worden de vragen toch wat pittiger.

Wil je meer weten over de AVG en digitaal veilig werken? Kom naar één van de Power Maximaal Digitaal-trainingen.

Alles over de AVG op Management Support

Meer weten over de AVG? Management Support heeft de antwoorden voor je! Zo helpen we jou om te voldoen aan de AVG-wet. Lees ook de andere artikelen over de AVG:

Meer weten over de AVG?

Reageer op dit artikel