nieuws

Winactie: deelname training AVG

Digitaal werken

Denk jij bij AVG nog steeds aan Aardappelen, Vlees en Groenten? Of zit de kennis inmiddels bij je geramd? Hoe het ook zij en of je het nu leuk vindt of niet, vanaf 25 mei gaat de nieuwe AVG-privacywet in.

Winactie: deelname training AVG

En dat betekent ook voor jou als ondersteuner dat je op de hoogte moet zijn van termen als: verwerkersovereenkomst, datalek en functionaris gegevensbescherming.

Winactie: AVG-training

Wat betekent deze nieuwe wet nu speciaal voor jou als ondersteuner en je taken? Laat het ons weten en mail je reactie én de locatie waar je de training wilt volgen naar verabot@vakmedianet.nl – uiterlijk 13 mei. Uit de leukste reacties trekken we een winnaar die naar de AVG-training kan in één van de volgende steden: Utrecht, Groningen, Eindhoven, Deventer of Den Haag.

Alles over de AVG op Management Support

Meer weten over de AVG? Management Support heeft de antwoorden voor je! Zo helpen we jou om te voldoen aan de AVG-wet. Lees ook de andere artikelen over de AVG:

Meer weten over de AVG?

Reageer op dit artikel