tool

Apps e-mail

Digitaal werken

Outlook for iOS | iPhone, iPad (Gratis)

Microsoft heeft Outlook beschikbaar gemaakt voor de iPhone en iPad, handig voor de zakelijke gebruiker die net als bij Outlook op de desktop e-mail en agenda wil combineren. De app tracht automatisch je belangrijkste berichten naar boven te halen uit al je accounts, en zet ze op het tabblad Gefocust. Ook kun je e-mail via veegacties snel beheren en bijlagen toevoegen vanuit onder meer Dropbox en OneDrive.

Mailbox | iPhone, iPad, Android (Gratis)

Behalve voor iPhone en iPad is de handige e-mailapplicatie Mailbox nu ook voor Android beschikbaar. Het team is inmiddels in dienst bij Dropbox, maar de ontwikkeling is zeker niet stil komen te staan. Met Mailbox kun je, via veegbewegingen, razendsnel je e-mail opschonen.

Reageer op dit artikel