tool

Apps financiën

Digitaal werken

Settle Up | Android, iPhone, Windows Phone (Gratis)

Deel je vaak de kosten van bijvoorbeeld een lunch met collega’s of vrienden, dan is Settle Up een handige app om dit wat nauwkeuriger en eerlijker bij te houden. Je voert eenmalig de deelnemers in en geeft vervolgens consequent aan wie wat heeft betaald en voor wie. De app vertelt je hoe de schulden kunnen worden vereffend, waarbij het aantal transacties zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd.

Splitwise | Android, iPhone (Gratis)

Net als Settle Up helpt Splitwise je met het bijhouden van uitgaven met groepsleden en het vereffenen van schulden. Wel vereist Splitwise dat iedereen zelf een account aanmaakt. Een offline groep is niet mogelijk, maar iedereen heeft nu wel zicht op de financiën. Het invoeren van transacties gaat heel flexibel, onder meer door een zelf te kiezen verdeelsleutel.

 

Reageer op dit artikel