tool

Apps voor thuis

Digitaal werken

MijnPakket| Android, iPhone (Gratis)

Heb je pakketjes besteld die via PostNL worden afgeleverd, dan kun je met deze app volgen waar deze zich ongeveer bevinden en wanneer je ze kunt verwachten. Dat gaat net wat handiger en sneller dan inloggen via de browser.

Fixico | iPhone (Gratis)

Het vinden van een goed en voordelig herstelbedrijf voor autoschades kan tegenwoordig een stuk eenvoudiger dankzij Fixico, of één van de concurrerende apps Deukweg en Schadekiek. Stuur enkele foto’s van de schade op en je ontvangt spoedig een aantal offertes van herstelbedrijven.

HealthyApp | iPhone (Gratis)

HealthyApp helpt je op weg naar een gezondere levensstijl, met tips die op je persoonlijke situatie worden afgestemd. Stel je profiel op, en de app geeft tips, gerechten en inspiratie om je doelstellingen te bereiken. Hiervoor verzamelt de app berichten van verschillende websites op het gebied van gezondheid.

Stocard | iPhone (Gratis)

Zit je portemonnee vol met ouderwetse klantenkaarten en pasjes, dan is Stocard een uitkomst. Hiermee kun je pasjes digitaal op je iPhone bewaren door de barcode te scannen. Als een kaart nog niet bekend is binnen de app, kun je deze handmatig toevoegen.

 

Reageer op dit artikel