tool

Apps zakenreizen

Digitaal werken

Triposo | Android, iPhone, iPad (Gratis)

Uitgebreide gratis reisgids voor landen en steden wereldwijd. Gidsen kun je na het downloaden zonder internetverbinding gebruiken. Iedere gids bevat een kaart van het land en de belangrijkste steden. Uiteraard geeft Triposo tips voor bezienswaardigheden en restaurants maar je vindt er ook actuele evenementen, een valutaconvertor en weersvoorspellingen in terug.

Schiphol| iPhone, iPad (Gratis)

De best gewaardeerde app voor Schiphol, ideaal als je zelf op reis gaat of iemand ophaalt. De app presenteert uitgebreide vluchtinformatie en houd je via notificaties op de hoogte van belangrijke wijzigingen, zoals de gate, vertrektijd en bagageband. Er is tevens een koppeling met vlucht-trackers, zoals Flightradar 24.

Rijden de treinen | Android (Gratis)

Ben je voor je reis afhankelijk van de trein, dan is deze gebruiksvriendelijke app een aanrader. Niet alleen kun je hiermee actuele vertrektijden voor alle stations bekijken en storingen inzien, maar ook de samenstelling en lengte van treinen. Verder geeft de app een melding wanneer er een storing is op je favoriete traject(en).

HERE | Android, iPhone, Windows Phone (Gratis)

Here van Nokia is de laatste tijd sterk verbeterd en uitgegroeid tot een waardig alternatief voor Google Maps. De app biedt onder meer interactieve 3d-plattegronden van winkelcentra en vliegvelden in 70 landen, een routeplanner met routebegeleiding en de mogelijkheid kaarten te downloaden voor offline gebruik.

Reageer op dit artikel