vraag & antwoord

Als ik de mailbox van mijn manager doorloop, dan worden de ongeopende e-mailtjes vrijwel onmiddellijk gemarkeerd als gelezen. Hoe kan ik dat voorkomen?

Digitaal werken

Wanneer je in de mailbox van je manager de e-mails als ongelezen wilt laten staan, terwijl je de berichten toch even langs wilt lopen, dan doe je dit als volgt:Ga naar ‘extra’, kies voor ‘opties’ en daarna tabblad ‘overige’. Klik op ‘leesvenster’ en vink daarna het hokje aan met de tekst ‘bericht markeren als gelezen, […]

Wanneer je in de mailbox van je manager de e-mails als ongelezen wilt laten staan, terwijl je de berichten toch even langs wilt lopen, dan doe je dit als volgt:
Ga naar ‘extra’, kies voor ‘opties’ en daarna tabblad ‘overige’. Klik op ‘leesvenster’ en vink daarna het hokje aan met de tekst ‘bericht markeren als gelezen, etc.’ Zet de tijd op bijvoorbeeld 300 seconden en het probleem is opgelost.

Reageer op dit artikel