vraag & antwoord

Als ik pagina’s van internet print, krijg ik soms een leeg vel. Hoe los ik dat op?

Digitaal werken

Waarschijnlijk is zo’n website gebouwd met zogenaamde ‘frames’, daarom blijven de pagina’s blanco. Je kunt het volgende doen:Klik op Afdrukken. Op het scherm kies je dan bij Frames afdrukken de mogelijkheid Alleen het gekozen frame. Soms lukt ook dat niet. Een andere oplossing is dan: De informatie eerst kopiëren en dan via Bewerken > Plakken speciaal’ […]

Waarschijnlijk is zo’n website gebouwd met zogenaamde ‘frames’, daarom blijven de pagina’s blanco. Je kunt het volgende doen:
Klik op Afdrukken. Op het scherm kies je dan bij Frames afdrukken de mogelijkheid Alleen het gekozen frame.

Soms lukt ook dat niet. Een andere oplossing is dan:
De informatie eerst kopiëren en dan via Bewerken > Plakken speciaal’ > HTML-indeling naar een Worddocument kopiëren, en vanuit Word afdrukken. Je krijgt dan dezelfde opmaak en weergave als op de site.

Reageer op dit artikel