vraag & antwoord

Hoe kan ik de lettergrootte op een site vergroten of verkleinen?

Digitaal werken

Je kunt de lettergrootte via je browser anders instellen. Als je Explorer gebruikt ga je in de menubalk naar: Beeld > Tekengrootte. Dit kun je op bijvoorbeeld ‘gemiddeld’, ‘groter’ of ‘grootst’ zetten. Het zal niet bij alle sites werken. Op veel sites kun je ook met een scrollmuis de lettergrootte verkleinen of vergroten. Je scrollt […]

Je kunt de lettergrootte via je browser anders instellen. Als je Explorer gebruikt ga je in de menubalk naar: Beeld > Tekengrootte. Dit kun je op bijvoorbeeld ‘gemiddeld’, ‘groter’ of ‘grootst’ zetten. Het zal niet bij alle sites werken.

Op veel sites kun je ook met een scrollmuis de lettergrootte verkleinen of vergroten. Je scrollt dan met de muis terwijl je de Ctrl-toets indrukt.

Reageer op dit artikel