vraag & antwoord

Hoe kan ik een standaard lay-out instellen?

Digitaal werken

Je kunt automatisch de Word-opmaakmogelijkheden instellen voor je e-mailberichten. Ga naar Extra > opties > e-mailindeling en vink de Word-mogelijkheden aan. In de werkbalk van je e-mailberichten verschijnen dan verschillende opmaakmoglijkheden. Een standaard lettertype kun je kiezen bij Extra > opties > e-mailindeling > briefpapier en lettertype. Selecteer hier een standaard lettertype, -grootte en -kleur. […]

Je kunt automatisch de Word-opmaakmogelijkheden instellen voor je e-mailberichten. Ga naar Extra > opties > e-mailindeling en vink de Word-mogelijkheden aan. In de werkbalk van je e-mailberichten verschijnen dan verschillende opmaakmoglijkheden. Een standaard lettertype kun je kiezen bij Extra > opties > e-mailindeling > briefpapier en lettertype. Selecteer hier een standaard lettertype, -grootte en -kleur. Deze opmaak verschijnt dan bij elk e-mailbericht.

Reageer op dit artikel