vraag & antwoord

Hoe kan ik in de agenda meerdere dagen bekijken die niet op elkaar volgen, bijvoorbeeld 3 maart, 12 april, 6 september en 9 oktober?

Digitaal werken

Hiervoor ga je naar de datumnavigator (dit is het deel van het scherm waarop alle data van de hele maand getoond staan). Houd nu de ctrl-toets ingedrukt en klik op alle data die je nodig hebt, dus op 3 maart, 12 april, 6 september en 9 oktober. Alle vier de data worden nu naast elkaar […]

Hiervoor ga je naar de datumnavigator (dit is het deel van het scherm waarop alle data van de hele maand getoond staan). Houd nu de ctrl-toets ingedrukt en klik op alle data die je nodig hebt, dus op 3 maart, 12 april, 6 september en 9 oktober. Alle vier de data worden nu naast elkaar getoond.
Op deze manier kun je maximaal 14 dagen naast elkaar op je scherm zetten. Realiseer je wel dat de ruimte voor het lezen van de afspraken telkens kleiner wordt naarmate je meer dagen naast elkaar zet.

 

Reageer op dit artikel