vraag & antwoord

Hoe kan ik in één oogopslag van drie brieven aan hetzelfde adres de eigenschappen zien? Hoe kan ik daarbinnen sorteren?

Digitaal werken

Bij bestandsbeheer kun je Outlook gebruiken. Maar een groot voordeel in Outlook is dat je van de aanwezige Office-documenten de informatie ziet uit het venster Eigenschappen. De kenmerken Auteur, Trefwoorden en Opmerkingen worden standaard getoond. Via de Veldkiezer kun je ook andere kenmerken van het venster Eigenschappen in de lijstweergave opnemen. 1.      Selecteer in de […]

Bij bestandsbeheer kun je Outlook gebruiken. Maar een groot voordeel in Outlook is dat je van de aanwezige Office-documenten de informatie ziet uit het venster Eigenschappen. De kenmerken Auteur, Trefwoorden en Opmerkingen worden standaard getoond. Via de Veldkiezer kun je ook andere kenmerken van het venster Eigenschappen in de lijstweergave opnemen.

1.      Selecteer in de Outlook-balk de groep Overige.
2.      Klik op Mijn documenten. De inhoud van de map wordt in de opmaak van de Verkenner op het scherm geplaatst. Boven aan de lijstweergave vind je de knop Mijn documenten. Via deze knop kun je de inhoud van een andere map tonen.

3.      Klik op Mijn documenten om de Mappenlijst te openen.
4.      Selecteer een andere map. De Mappenlijst wordt gesloten, in de lijstweergave zie je de bestanden die in de geselecteerde map staan en de naam van die map staat bovenaan de lijst. Van de Office-documenten toont Outlook in de lijst ook de Eigenschappen. De Mappenlijst kun je trouwens openhouden door deze te openen en dan direct op het icoon van de punaise te klikken. Als je de Mappenlijst op zeker moment weer wilt sluiten klik je op knop Sluiten (de knop met het kruisje) in de rechterbovenhoek van de Mappenlijst.

Reageer op dit artikel