vraag & antwoord

Hoe kan ik in Outlook snel mail archiveren?

Digitaal werken

Ga in het menu Extra naar Opties > het tabblad Overige. Klik op AutoArchiveren en geef aan hoe vaak je dit wilt doen. Outlook archiveert nu de berichten, maar verwijdert nog niets van de server. Dat kun je doen door in het hoofdscherm met de rechter muisknop op de betreffende map te klikken. Kies voor […]

Ga in het menu Extra naar Opties > het tabblad Overige. Klik op AutoArchiveren en geef aan hoe vaak je dit wilt doen. Outlook archiveert nu de berichten, maar verwijdert nog niets van de server. Dat kun je doen door in het hoofdscherm met de rechter muisknop op de betreffende map te klikken. Kies voor Eigenschappen – AutoArchiveren en vink de optie ‘Items wissen die ouder zijn dan’ aan. Zorg dat direct daaronder ‘Oude items verplaatsen naar’ actief is in plaats van ‘Oude items permanent verwijderen’. Anders verwijdert Outlook bij de volgende archivering de oude berichten zonder ze te bewaren.

Reageer op dit artikel