vraag & antwoord

Hoe maak ik een ‘blok’ in een standaardbrief zodat ik die elke keer anders kan invullen?

Digitaal werken

Je kiest in het menu voor ‘Beeld’ en dan ga je naar ‘Werkbalk’ en kiest vervolgens voor ‘Formulieren’. Met het scherm dat je dan ziet kun je tekstvakjes maken die je iedere keer als je de brief oproept weer kunt overschrijven. Je kunt het blok ook beveiligen (de button met het slotje), zodat je alleen […]

Je kiest in het menu voor ‘Beeld’ en dan ga je naar ‘Werkbalk’ en kiest vervolgens voor ‘Formulieren’. Met het scherm dat je dan ziet kun je tekstvakjes maken die je iedere keer als je de brief oproept weer kunt overschrijven. Je kunt het blok ook beveiligen (de button met het slotje), zodat je alleen bij de invulvelden kunt komen en niet bij de tekst daaromheen.

Reageer op dit artikel