vraag & antwoord

Hoe stel ik mijn e-mail zodanig in dat de ontvanger van het bericht ziet dat ik de afzender ben en mijn gegevens aan zijn/haar adresboek kan toevoegen?

Digitaal werken

Je kunt de optie in je mailprogramma vinden onder Extra -> Accounts -> E-mail tabblad. Omdat we hier zelf geen Outlook Express gebruiken, kan ik helaas niet alle stappen geven, maar in andere Outlookprogramma’s kun je in het menu Extra een ondertekening aanmaken, en een vakje aanvinken waardoor die gegevens vanzelf in het e-mailbericht verschijnen. […]

Je kunt de optie in je mailprogramma vinden onder Extra -> Accounts -> E-mail tabblad. Omdat we hier zelf geen Outlook Express gebruiken, kan ik helaas niet alle stappen geven, maar in andere Outlookprogramma’s kun je in het menu Extra een ondertekening aanmaken, en een vakje aanvinken waardoor die gegevens vanzelf in het e-mailbericht verschijnen. Je kunt ook een ‘visitekaartje’ meesturen van jezelf als je jouw gegevens in je adresboek hebt opgenomen. Ontvangers die ook Outlook gebruiken kunnen dat dan in hun adresboek opslaan:
Maak je e-mailbericht en ga in je menubalk naar Invoegen > Item. Klik op Contactpersoon en selecteer vanuit het lijstje jouw visitekaartje.

Reageer op dit artikel