vraag & antwoord

Hoe verstuur ik een e-mail aan een groep mensen, waarbij uitsluitend zijn/haar naam vermeld staat boven zijn/haar e-mail. Ik wil dus niet dat de geadresseerde kan zien dat de mail aan een groep is verstuurd.

Digitaal werken

Voor zover wij weten is dit alleen mogelijk met behulp van speciale software, we dachten niet dat die functie in Outlook zit. Wel kun je als je naar een hele groep een bericht stuurt ervoor zorgen niemand de namen van alle ontvangers ziet. dat doe je door de namen in het BCC-veld te plaatsen. De […]

Voor zover wij weten is dit alleen mogelijk met behulp van speciale software, we dachten niet dat die functie in Outlook zit. Wel kun je als je naar een hele groep een bericht stuurt ervoor zorgen niemand de namen van alle ontvangers ziet. dat doe je door de namen in het BCC-veld te plaatsen. De ontvangers krijgen de mail dan allemaal tegelijk, maar zien alleen de afzender en eventueel het onderwerp) te zien. Je kunt deze functie activeren bij de adresvelden in je e-mailbericht. Ga hiervoor naar ‘beeld’ op je werkbalk en vink ‘veld BCC’ aan, de e-mailadressen die je verborgen wilt houden, typ je in het BCC veld.

Reageer op dit artikel