vraag & antwoord

Hoe verwijder ik een item in de menubalk onder ‘Werk’?

Digitaal werken

Dit kan met de toetscombinatie Ctrl + Alt + – (het koppelteken). Open het menu Werk en richt je cursor op het document dat je wilt verwijderen. (Goed richten, anders verdwijnt een ander item uit je werkbalk.) Werkt dat niet, probeer dan het volgende.Als je onder Extra > Opties > Algemeen het vinkje bij laatst gebruikte […]

Dit kan met de toetscombinatie Ctrl + Alt + – (het koppelteken). Open het menu Werk en richt je cursor op het document dat je wilt verwijderen. (Goed richten, anders verdwijnt een ander item uit je werkbalk.) Werkt dat niet, probeer dan het volgende.
Als je onder Extra > Opties > Algemeen het vinkje bij laatst gebruikte bestanden weghaalt en het venster weer sluit, is het lijstje met laatst geopende bestanden leeg. Als je hierna het vinkje weer aanzet, bouw je vanzelf weer een lijstje op met laatst geopende bestanden.

Reageer op dit artikel